Sunday, June 18, 2006

Steven King

Брей брей...японците ни изложиха яко....загубиха си шанса за продължаване към осмина финалите обаче за сметка на това Корейците ма изненадаха приятно днес срещу Франция...1:1 осигориха си място за осмина финалите и напрао умирам от кеф. Много много добър футбол извадиха момчетата от корея. Явно освен manhwa ги бива и за други работи. което е хубаво де :)


След радоста която ми докараха Корейците и невъзможноста да седна на компа заради майка ми реших да чета....аа не НЕ...не учебник...за книга си говорим тука. И по-точно за втория том от поредицата на Стивън Кинг "Тъмната Кула". Страхотен невероятен ....с всяка страница ставах все по-голям и по-голям фен на господин Кинг....напрао си е КРАЛ....стигнах до 100тната страница и се скапах...бях изпил солидно количество кафе и вече почнах да треперя а и се бях схванал...и като добавим че беше станало 2 часа през ноща...еми нямаше как да издържа повече. За всеки случай утре (днес) ще намеря непременно време да почета още от книгата...и ако сам късметлия може би и цялата да я мина. много зарибяващ роман...държи интереса и сетивата изострени през цялото време....ех хубави спомени от времената когато четях активно....може би трябва да се върна към тези дни.

След около 10 часа отново сам на даскало....искам не искам трябва да се завърна в кошмара наречен училище...да си посрещна мъжки последствията от това което сам дробил цяла година и по-специално последните 2 седмици. И да мина годината най-вероятно ще бъда изключен....усещам как вечерното ме зове с мрачния си глас...хъхъ...ама се пак по-добре отколкото да повтарям отново нали ;)

Айде че стана късно лека вечер на всички!

No comments: