Saturday, June 17, 2006

Ask A Ninja

My grandmother said the first rule is "stab first"....i dont know the second rule cuz i stab her....but it was probably "always lisen to your grandma"



Снощи добавих линк към този прекрасен сайт ама ме мързеше да пиша за това давам дескрипшън сега. "Попитай Нинджа" е забавно шоу правено от някви лица от Лос Анджелис (LA). Не знам дали са актйори или нещо ама са много добър екип. Особено човека които играе нинджата....страшен е....като Слави забавен че и повече.
Та в всеки епизод (дълаг от 1минута до 4 мин и малко) се обхваща някаква тема...като какво ядат нинджите и колко бързи са нинджите и след това нинджата отговаря с едни брутални изказвания и движения които напрао могат да те сгърчат от смях.
Препоръчвам ви да следите редовно сайта или да търсите клиповете в yotube.com щото определено си струва да се гледат тия гаври :))))



А ето и малко коментари на Холандски футболисти след вчерашния им мач с Кот Д`Ивоар:

Робин ван Перси /нападател на Холандия, автор на първия гол/: "Работихме здраво. На моменти играхме много добре. Трябва да сме горди, че достигнахме до следващата фаза. Моето попадение бе фантастично за целия отбор".

Рууд ван Нистелрой /нападател на Холандия, автор на втория гол/: "Това бе най-важният гол в живота ми. Кот Д'Ивоар е фантастичен отбор и ни създаде много проблеми през второто полувреме. Искам да благодаря на нашите фенове, които бяха невероятно и ни подкрепиха в трудните моменти. Аржентина ще бъде фаворит за последния ни мач в групата, особено след начина, по който те играха срещу Сърбия и Черна гора".

Марк ван Бомел /полузащитник на Холандия/: "Докато поведохме с 2:0 играхме добре, но след това изпуснахме мача. Не се представихме на нужното ниво през целия мач и трябва да се поучим от това. Кот Д'Ивоар е много силен отбор. Във всеки един момент те бяха опасни".

No comments: