Sunday, June 18, 2006

News Around Me and the Blog

Добавих едно старо приятелче(Light_Lord) от един форум в списъка с съюзниците :)
по принцип добавям всеки хронологично, тъй като са добри приятели с Dark_Lord а и никовете им са доста подобни го сложих под него за да е по-красиво :)
Също така сложих в секция реклама сайтовете на Марвел и DC щото напоследък много се зарибявам с техните продукти :)
Сега обмислям и да сложа на Wizzards of the Coast реклама да сложа :)




Снощи пък проведох няколко часен разговор с Данито и Ирина(приятелките на Шинджи) голем смех беше...тъкмо си бях стабилно пафкан и релкаксирах пък те блещеха некви простотий постоянно :))))
По-рано днеска пък си говорех само с Ирина...доста свестно момиче се оказа...беше ми неочаквано приятно си лафя с нея :)

Тянката гледам пак си пише стабилно в блога....мноо се забавлявам да му чета постовете ^-^

Междо другото снощи RaynerApe пусна в форума на Артлайн тема с следното постче за интро

Здравейте,
В чест на нашия най-активен форумен доайен, чиито мнения наближават пет хиляди (5000!), Zdrachnik, решихме, напук на правилата, да учредим титли за най-активните форумни деятели, които ще носят неговото познато на всички ни прозвище. И така, за тези, които достигнат впечатляващата бройка от 1000 мнения на нашия форум, сме подготвили като за начало титлата "Здрач". Тези, които успеят да удвоят бройката им, ще се издигнат до ранг на "Супер Здрач". Петте хиляди мнения, което е постижение, на което малцина са способни, ви запазва място на пиедестала като "Ултимейт Здрач". Носят се слухове обаче, че дори постигналите това върховно звание ги очаква ново предизвикателство. Имате ли куража да се преборите за титлата "Драгън Бол Zдрач"?! Никой не знае колко мнения са необходими за нея - дори администраторите!

П.С.: Хората от екипа на Артлайн и Художниците могат да се смятат за официално прецакани в надпреварата! Техните специални рангове не позволяват да се покаже натрупата им "здрач".




напрао си глътнах езика кат го прочетох това! пълен шок....за момента кат гледам не се приема много добре от потребителите което малко ма сдухва ма нали сам си непукист ша оживея...се пак ся повечето активни юзари в форума ши са Здрачници хъхъ ^-^

2 comments:

Anonymous said...

WoW!
Както казвам понякога ... " малиййй " ...
Просто супер. Трябва да си много горд и щастлив. Да сложат ранг ... рангове на твое име?? Че това е просто феноменално. Похвално, браво на теб за тези 5000 мнения!
Само така, Здрачнико.

Jimmy said...

Хехе мерси мерси. Все пак аз сам най-стария потребител (активен) в форума и е нормално за близо година да нацвъкам доста постове :) ама не те са важни...поне не и в този форум.