Saturday, October 14, 2006

Отново Безсънни Нощи!

Маафака вчера цял ден цикля по смотани кафета и тъпея...понякога да излизаш насам натам може да е толкова тягостно и скучно, че няма накъде повече. Реших да се прибера рано и да разцъкам из нета. Оправих си героя за WoW РПГто в "Артлайн" и за моя огромна радост вече и почнахме да играем. Мноо сам се надъхал. Даже разказвача се нави да сме 6ма в отбора пълна лудница. Доста цветущо парти сме...макар че по класове warriora преобладава...половината сме войни ако ни са лъжа.
След бруталната поръчка на манга ресурсите ми бяха значително занижени. И макар, че скоро очаквам рефилване на макс реших да не ходя на косплея а и малко бях изнервен от държанието на някой хора...макар и реакцията им да беше нормална. А и само за 4 часа...наистина не си струва. Дано другите се разбият :) всъщност...вие ще се разбиете ^^.
Тая...всъщност миналата вечер пак почнах лийчване на герой за да мога да си купя повече акций от Асран; новия град които отваря врати. Дано само накрая имам хора които да влезнат с всичките тези акаунти :) За всеки случай едно лице от нашия град ми показа мноо имбава мания за правене на пари и репутация и тая вечер забърсах невероятните 2 милиона марбълс. Обаче за сметка на това не сам спал -_- и нз как още се дърна пред компа. И пак сам гладен....деба мноо огладнявам напоследък!
От понеделника си обещах, че ще направя една пълна и цяла седмица в даскало. Мисля, че вече годината напредна достатъчно, че да стана редовен. А и има един двама даскали с които не сам се виждал още. При всички положения ще се закотвя повечко в нас през прииждащите дни. И мисля с това свободно време да наваксам артикулите които изтървахме за сайта по WoW TCG. Съвсем скоро идва и релийза и ще е добре сайта да е на ниво за бъдещите играчи и фенове които ще го посещават.
Ами това е май...

Sorry for the recent bulgarian posts but im just too lazy to post stuff about me in english articles. So for now ill have to stick with stuff from the network...at least they will be interesting (or i hope so).

No comments: