Saturday, February 24, 2007

Ghost Rider

Ghost Rider

Преди малко изгледах филма "Ghost Rider"! Да си кажа мноо сам впечатлен. Страхотни ефекти надъхващи звуци брутална анимация. Просто о.О се изцъклих от сякъде ама отсякъде. Никълъс Кейдж се е справл страхотно с ролята си. Всички актйори се справиха блестящо. . . не май тая женката Рокси са изложи малко ма то нея са я сложи да показва цици не за друго. но пък по тази точка мацката няма грешка :P
Не сам чел комиксите по Призрака и ся много ме е яд. Но пък ще видя как да поправя тази грешка. Филма макар да е час и половина се развива прекалено бързо. . . (дано има Директорска версия) и няма никво развиване на персонажите. Просто ни заливат с информация и събития и зрителя няма време да асимилира. Началото си беше перфектно...бавно и съвсем типично и очаквано. . . и в един момент филма избухва и ни смазва с елементи. Някак си не успях да се вживея напълно. И битките при всичкия този визуален потенциал да ги направят толкова скучни и елементарни. Нещо ни сам задоволен откъм екшън. Тои нашия излиза като некъв непобедим катил дет точно за 20 секунди моеж да победи всеки. Дори на финала стана така и въпреки хитрия начин да убие blackhearth можеше преди това поне да се помлатят малко да се надъхаме. Филма наистина разчита прекалено много на визуалното качесто и са се изложили с остатъка. Но пък кво. . . за тва е и Американски филм..те са наблягат по принцип на ефектите. Филма е стабилен и всеки трябва да го гледа. . . поне комикс феновете ^^ . За всеки случай не блести с нищо друго освен с страхотна компютърна анимация. . . ама нея вече може да я видим навсякъде.
Не очаквайте уникат а просто един приятен за гледане филм.

2 comments:

Galadriel said...

Пък според мен филмчето е глупаво...като всички екшъни излизали наскоро... :/

Anonymous said...

I saw the movie poster and the trailar but I don't know...it seems like it really sucks...the effects are so lame...but hey if my husband likes it I'll watch it lol...I guess you like it right? I don't speak bulgarian so I don't know.