Tuesday, May 23, 2006

Jackie Chan and Garfield

Jackie Chan is the best. An Inspiration to all who like martial arts!!!!


Джеки Чан...човек които се съмнявам някога да престана да уважавам. Човек на когото се възхищавам....като малко дете все още мечтая кат порасна (lol) да стана като него.
Като за начало искам да напомня че на 7ми Април Джаки стана на 52 години :) в официалния сайт (линк в дясно) може ако потърсите малко снимки от подаръците които е получил. Въобще в официалния сайт на Джаки може да се видят невероятни неща. Или поне невероятни ако сте му фен. Нямам търпение да се докопам до новият му филм Rob-B-Hood които наскоро приключи снимки и сега е в post production. Наскоро се снимаха допълнителни сцени за филма. Да не забравя ужасяващата новина от удара които получи по време на снимките в гърдите.
Днес имах възможноста да се насладя и на рекламата му за Диетичното Пепси. Страхотна.....невероятна...просто JACKIE STYLE!!! Може би щях повече да се кефя ако беше на Кока Кола ама те Кола нямат такава политика с рекламите май...докато Пепси удрят яко на изветни хора :))
То лошо няма де...яки реклами си правят.
В момента много сам се зарибил с идеята да си копирам всички снимкови материали от сайта..дори текста може ^-^... всъщност направо си мислех по едно време да направя Бг версия на сайта...трябва да им пиша за да видя дали ши са навият :) стискайте палци хора :)


Друга мания която наскоро открих е Гарфийлд. Неотдавна гледах филма и доста ми допадна....историята беше доста поста...диалога си заслужаваше на някой места но като цяло сам разочарован от сценаристите.....Гарфийл се оказа много много як комикс герой. Аз като малък глкедах разни анимаций и не останах очарован, но наскоро Аззара от форума на Артлайн ми показа колко сам грешал. В официалния сайт (ще добавя линка в мянюто) има ежедневни стрипове и огромна колекция с може би всичко правено за Гарфийлд....толкова много стрипове...напрао сам се счупвал от смях докато ги чета.....страхотен персонаж...култов просто...нищо чудно че е толкова популярен назапад...просто сам нямал възможноста да се докосна до същинския Гарфийлд досега :/
ама вече сам коригирал тая грешка. Препоръчвам на всеки да скива сайта и да отдели няколко минутки за да поразгледа стриповете. Няма да съжелявате :)

No comments: