Wednesday, May 10, 2006

"Gunz-The Duel"

Gunz Online


Новата ми зарибявка през свободното време когато сам в нас. Rotten Brain ми я показа...всъщност тои я пусна в форума на "артлайн" и аз реших да я скивам (не знам защо ама не съжелявам).
Играта е няква смеска между класически шуутър (Countre-Strike, Quake, Unreal Tournamen) и РПГ. Дигаш левели (като гледам май макса е около 50) имаш армор и живот абе интересна е игрицата. Най-якото е че мелето си е едно наистина яко меле. Детмача в играта е убийствен. Просто всичко се развива с невероятна скорост. Навсякъде фърчат куршуми разбиват се стени...разни нинджи с катани и кинжали ти скачат кат им свършат амуницийте....графиката въпреки че не е нещо уникално е радваща а и то от постояния ритъм на играта не ти остава време да се любуваш на гледките. Бтв като имах предвид шуутър освен горе посочените игри също така Gunz преплита по един страхотен начин хватките от Enter The Matrix играта и резултата е едно страхотно пуцало в което се буцате от въздуха правите салта и вървите по стени докато банда жадни за фраг геймъри ви гонят с техните герой :)))
Играта наистина е пленяваща и я препоръчвам на всеки които все още си губи времето с контрата ;) или иска да разпусне с едно неангажиращо шуутърче.

Аре доскив хора аз отиваш да пострелям малко в света на Gunz!!!

No comments: