Sunday, July 20, 2008

Achievements!

Винаги ми е било цел в УоУ да успея да изпълня всички куестове и да кача на мах всички репутаций за да мога да се изфукам пред света с постижението си. Ето че сега Близ ще направят нещо което винаги сам обожавал в игрите че и в живота дори. Специална система за "постижения" в което ще може да видиш какво си направил в играта и да получиш уникални награди за това. Идеята е страхотна и наистина новия експаншън яко ще изкърти. Просто тия маняци не могат да спрат с лудниците.

В TrU всичко е ок. райдването е супер, само дето имах жесток бъг и изтървах 3 рейда което яко ме ядоса. Ако бих отишъл на тях сега щях да имам около 200+ dkp и може би дори member rank. А когато стана член веднага ще си взема една Т6 част ^+^

С новия 2.4.3 пач пуснаха маняшки предмети които се копуват от Харис Пилтън в Шат. Взех си оня ден за 1200 злато чантата с 22 слота. Най-якото е че може да имаш колкото си искаш от тия чанти :О малко по-прецакаха уникалните чанти от куести и прочее. Но пък 1200 злато не се събира толкова лесно и бързо дори и с новите дейлита. Но се кефя че направиха такива неща които да изискват злато тъй като общо взето след епичния маунт няма кво да го правиш и само си трупаш и трупаш. А така поне има разни неща за които да го похарчиш.

1 comment:

Anonymous said...

shte ti kaga kakvo da pravish, shte mi kupish na men neshta xD
tam