Tuesday, August 29, 2006

GoonZU

Тъй тъй както видяхте от предния пост в България ще може да се насладим на WoW TCG в целия и блясък. Само от превютата в официалния сайт успях да се зарибя ненормално много по тази игра. Заех се да помагам и в форума на артлайн като станах мод на секцията за играта. В моментра превеждам всичко полезно което намеря из нета.
Направо нз как ще дочакам 2 месеца. играта ще рулира тотално.

Наруто Арена вече разбрах как действа таз игра ама нямам време за нея...въпреки че имам доста добър статс. Отвреме на време прая някой друг дуел колкото да не е без хич. Жалко че не мога да си вкарам картата в блога...или поне не там където искам :( щеше да изглежда гъзарско.

Shinji нещо ми са прай тия дни. Довечера ши излезем и ши си поговорим с него...

Видях се днеска с Wi Flip FF за малко ама пак е нещо. Ся планувам да се изстрелям към София преди да почне даскало ама ши видим ко ши стане. Тва патуване до село за документи мноо прецаква раутата. И въобще аз кво общо имам...ама както и да е.

Ся покрай картите и кафенцата нямам много време да пиша в блога. Пък и секи път да пиша некви тъпни ко сам прайл целия ден....верно че тва се води дневник ама....малко тъпо ши стане. А аз искам да си поддържам имиджа на блога все така висок. Все повече хора му се кефят и аз също мноо се кефя. Трябва обаче да си намеря някъв каунтер щото тва на блогър е бъгаво -_-.



А сега по същество. От доста време се счупвам на играта GoonZU. Страхотно ММОРПГ. И включва в себе си елемент които не сам видял в никоя друга игра досега. ИКОНОМИКА. Всичко в тази игра се произвежда от играчите. Мобовете пускат само материали и нищо повече. От колбите и храната до White Plate Armors всичко се прави от играчите. Има стабилно количество играчи и много интересни неща. Например политиката...е няма такава мания да си купиш град. За нещастие гилдийте не са активни в момента но представяш ли си че освен гилдия може да си имаш и град...да копуваш дялове и въобще пълни маний. И финалната цел да станеш GoonZU господаря на сървара..и да може да определяш почти всичко което става заедно с свойте 7 министъра. Въпреки че от доста време се играе още няма максимален левел в сървара...макса е 100 а още няма 90 лвл.
Също така и скиловете за крафт се тренират бавничко. Което мен много ме кефи щото прекалено лесни игри въобще не обичам. Просто играта е страхотна. Ся ще тупна едно линкче в менюто защото просто играта си заслужава.

Бтв в съюзници можете да намерите и блога на Power X един страхотен блог с много актуална комикс информация.

Enjoy

No comments: