Monday, July 10, 2006

Cars

Ahhh... it's got that new movie smell.

Преди малко изгледах този НЕВЕРОЯТЕН ФИЛМ...добре де анимация...няма значение. Това е просто....нз все още се гърча от кеф и въпреки че искам по някакъв начин да ви обесня какво изпитвам едва ли ще мога. Просто трябва да го гледате.
анимацията изпалзва един от най-старите и клиширани сюжети за които може да се сетите. Арогантен шампион които на които му предстои титла и среща екви мижатурки които го превръщат в човек (в случая в кола). За всеки случай всичкото това клише е представено по най-най-най добрия възможен начин. Дори го задминава....перфектна история. Всичко е перфектно...да не говоря за нечовешката анимация която за пореден път ни предлага Pixar. гонят Близард и то стабилно...кво стабилно кат състезателни коли ги гонят. А и от трейлърчето на следващата им анимация те вече са на следващото ниво.
Освен счупващата анимация филма е ужасно забавен. Актйорската игра е....страхотна просто всеки глас си пасва страшно добре в ролята. Самия дизайн на колите е невероятен. Много се забавлявах с италианците и всичките тези рекламки на Ферари :) въпреки че е Американска продукция "Коли" през цялото време поддържаше тезата че ферари са дъ бест. Особено с репликите:
"Ee better even than Ferrari eh? (тишина)
E...no"
напрао се спуках да се хиля ^-^ да не говоря за финала където има една страхотна изненада за всички :)))
Филма ни изпълва с много мъдрости представени по особено добър и красив начин. И може би кулминацията доиде от неочаквания обрат в края когато....ах аре няма да ви давам споилери. САмо ще кажа че аз успях да оценя и разбера този момент въпреки че не сам Американец. И не се съмнявам че за всички НАСКАР фенове (най-вече Американците) ще се разбият на филма още повече отколкото успях аз. А аз наистина се влюбих в този шедйовър.

Ето тука линк към IMDB да прочетете тривията към филма която безспорно е доста интересна особено ако сте любопитни за някой неща.


Аз имам съмнения че Арнолд Шварценегер има кратко озвучение в филма ама за момента в нета не сам намерил нищо...
!ФИЛМА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ВСЕКИ!

1 comment:

Anonymous said...

A fantastic blog yours. Keep it up.
If you have a moment, please visit my van helsing playstation2 cheat codes site.
I send you warm regards and wish you continued success.